JEUGD

In deze films staan kinderen en jongeren centraal. Als doelgroep, als hoofdpersonen of thema in de film.

Onze opdrachtgevers binnen dit thema zijn o.a.: ROC van Flevoland, ROC van Amsterdam,  NESSC – Netherlands Earth System Science Centre & het Jongeren Service Punt.


ROC|Talentontwikkeling met Wetenschap & Technologie (PPS) – Kinderen vertellen!

Deze video is gemaakt om het belang en de draagkracht van de PPS Talentontwikkeling met Wetenschap & Technologie toe te lichten. In deze promotievideo hebben we dit gedaan met een nadruk op het perspectief van het kind. Kinderen vertellen!

Talentontwikkeling met Wetenschap & Technologie is een initiatief van Het ROC van Amsterdam (ROCvA) en ROC van Flevoland (ROCvF) en heeft als doel (aankomende) werknemers in de kinderopvang en het basisonderwijs zodanig op te leiden dat zij in staat zijn om kinderen in hun talentontwikkeling in wetenschap en technologie te begeleiden.


ROC| House of Aviation – Een leven lang leren in de luchtvaart

Een student, werkgever, docent en werknemer aan het woord over de noodzaak van House of Aviation.

House of Aviation is een initiatief van Het ROC van Amsterdam (ROCvA) en ROC van Flevoland (ROCvF) waarmee wordt ingespeeld op nieuwe uitdagingen in de luchtvaart. Deze uitdagingen liggen o.a. bij werkgelegenheid, scholing, digitalisering, duurzaamheid, samenwerking tussen de private en de publieke sector.  Lees hier meer over House of Aviation


ROC VAN AMSTERDAM

Film over de stagiaires van het project Buurtverbinding en hun belangrijke werk in en voor de buurt.

Muziek: Blue Dot Sessions – Sylvestor


JONGEREN SERVICE PUNT

In opdracht van het Jongeren Service Punt maakten we deze promo film waar we Ahlam volgen die op bezoek gaat bij het Jongeren Service Punt.  

Met veel dank aan Ahlam en alle andere jongeren die meegewerkt hebben!
Muziek: Broke For Free – Something Elated


NESSC – Netherlands Earth System Science Centre

In opdracht van NESSC – Netherlands Earth System Science Centre heeft Cirkel Studio in samenwerking met wetenschapper Esmee Geerken een korte film voor kinderen gemaakt. ‘Een klein eencellig wezen op zoek naar een huis…op de bodem van de zee’